Помер один з найкращих коміків усіх часів Луї Андерсон

Луї Андерсон помер - один із найкращих комедійних акторів усіх часів

У США на 69-му році життя помер комедійний актор Луї Андерсон. Він відомий за мультсеріалом "Життя з Луї" та комедії з Едді Мерфі "Поїздка до Америки".

Про смерть Луї Андерсона повідомило американське видання TMZ.

Читайте також:

Читайте також: Помер рок-зірка 80-х Міт Лоуф: найяскравіші кліпи музиканта.

Що стало причиною смерті

За інформацією видання, 68-річного Андерсона госпіталізували в Лас-Вегасі 18 січня. За три дні - вранці 21 січня - Андерсон помер.

Андерсон помер від тяжкого онкологічного захворювання - дифузної В-клітинної лімфоми (це одна з форм раку крові).

Комік боровся з агресивною формою раку крові. Наразі невідомо, коли він дізнався про свій діагноз, однак напередодні він проходив лікування у Лас-Вегасі.

Луї Андерсон став відомим як один із найулюбленіших коміксів Америки. Канал Comedy Central визнавав його одним зі 100 найкращих коміків усіх часів.

Андерсон народився у місті Сент-Пол (штату Міннесота) у 1953 році. Він став відомим у середині 1980-х років, адже знімався у багатьох серіалах та фільмах: "Поїздка в Америку", "Грейс у вогні", "Детектив Неш Бріджес" та інших.

Найуспішнішим  його проєктом став мультсеріал "Життя з Луї", який заснований на біографії коміка. Проєкт двічі отримував премію "Еммі", а також тричі був нагороджений гуманітарною премією. Луї Андерсон отримував нагороду "Еммі" тричі.

Більше новин про смерті відомих людей