Як сьогодні виглядають актори з культових серіалів 90-х: вражаючі фото до та після

Зірки з культових серіалів 90-х: як вони сьогодні виглядають - фото

Незважаючи на те, що сьогодні виробництво серіалів знаходиться на досить високому рівні, і прем'єри нових шоу трапляються, якщо не кожен день, то точно кожен місяць, багато хто з особливою ностальгією згадує серіали 90-х, які стали вже культовими.

Новини.LIVE вирішило теж згадати героїв з популярних серіалів і подивитися, як вони виглядають сьогодні.

Читайте також:

Алісса Мілано - "Зачаровані"

Після виходу першої серії в 1998 році виконавиці головних ролей буквально прокинулися знаменитими. І за весь час існування серіалу (останню серію глядачі побачили в 2006 році) імена актрис не сходили з перших шпальт видань. Особливо любили фанати "Зачарованих" Фібі, роль якої виконала Алісса Мілано. Незважаючи на гучний успіх, сьогодні актрису не часто можна побачити на ТБ – Алісса лише зрідка з'являється в різних шоу.

Алисса Милано - "Зачарованные"

Мелісса Джоан Харт - "Сабріна-маленька відьма"

Діти 90-х точно пам'ятають милу та смішну блондинку Сабріну, кращим другом якої був кіт Салем. Серіал виходив на екрани з 1996 по 2003 роки. Сьогодні Мелісса продовжує зніматися, але повторити такий же запаморочливий успіх їй поки не вдалося.

Мелисса Джоан Харт – "Сабрина - маленькая ведьма"

Елен Ролле - "Елен і друзі"

На відміну від інших серіалів, "Елен і друзі" йшов всього лише два роки – з 1992 по 1994-й, але встиг завоювати армію фанатів. Головною зіркою стала актриса Елен Ролле, яка сьогодні розвиває музичну кар'єру.

Элен Ролле – "Элен и ребята"

Дженні Гарт - "Беверлі-Хіллз, 90210"

Більшість дівчат мріяли бути схожими на красуню Келлі, яка була найпопулярнішою в школі. З віком актриса Дженні Гарт не втратила своєї привабливості, хоч і на екранах її можна помітити вже не так часто.

Дженни Гарт – "Беверли-Хиллз, 90210"

Люсі Лоулесс - "Зена - королева воїнів"

У 1995 році відбулася прем'єра серіалу, в головній ролі якого була завойовниця Зена. Проєкт настільки припав до душі глядачам, що його продовжили до 2001 року. Втім, побачити актрису Люсі Лоулесс на екранах у шанувальників серіалу зараз виходить не так часто – знаменитість весь свій час присвячує родині.

Люси Лоулесс – "Зена- королева воинов"

Інші новини зі світу шоу-бізнесу