Волинь Новини

Після ремонту тепломережі у лучанки в квартирі потекла батарея. Фото

Через пориви на теплотрасі у Луцьку в деякі будинки та навчальні заклади тимчасово не подають тепло та гарячу воду. Проте у лучан і після ремонту тепломережі можуть виникнути труднощі.

Як повідомила на своїй сторінці у facebook журналістка Лариса Андрійчук в її квартирі внаслідок гідроудару потекла батарея.

«Вчора 88 будинків були без опалення та гарячої води — ремонт мереж. Окей.

Якось мені пощастило вчора раніше закінчити роботу і прийти додому вчасно — до того як я затопила сусідів: від гідроудару не витримала батарея на кухні. Встигла вичерпати воду доки вона ще не знайшла шпарин на нижні поверхи.

Тільки я перекрила батарею (а це в мене ще є така опція), як опалення відключили. Виявилося, що не тільки моя батарея не витримала надмірного тиску, а ще якась будинкова мережа. Вечір і ніч провели без опалення, ранок теж.

В результаті, попередньо, наш будинок (Гордіюк, 41) без тепла буде, за оптимістичними прогнозами, добу — до 18 години сьогоднішнього дня. Але я поспостерігала за роботами і бачу, що мало надії на оптимістичний прогноз — матюки на всю вулицю, розібратися з проблемою поки не вдається. Фото зробила об 11.45», – йдеться в дописі.