Волинь Новини

На луцькій автостанції не купують квитки в касах: люди назвали причини. ВІДЕО

Луцька автостанція продає мало квитків. У маршрутних таксі приблизно 10-20% пасажирів із квитками.

Про це в програмі «Прайм-Тайм» телеканалу «Конкурент TV» розповів керівник відділу транспорту Волинської ОДА Назар Романюк.

Керівник розповідає, що спільно з журналістами проводили опитування пасажирів щодо купівлі квитків на автостанції. Під час опитування люди нарікали на антисанітарію та відсутність культури спілкування. Проте, велика кількість пасажирів зазначають, що в касі квитки дорожчі ніж у водія.

Назар Романюк зазначає, що водії завжди мають бажання зробити якусь знижку, щоб не оподатковувати кошти. Чоловік додає, що існують системно великі проблеми з якими потрібно поступово боротися. Наприклад, впроваджувати якісь технології, більше спілкуватися з людьми.

«В нас головним є пасажир. Ми дуже часто про це забуваємо і беремо якісь політичні амбіції, беремо до уваги того чи іншого перевізника, який комусь більше симпатизує, а комусь менше», – каже Назар Романюк.

Керівник відділу транспорту Волинської ОДА зауважує, що перевезення побудовані для того, щоб зробити громадянину України зручним і комфортним доїзд із пункту А в пункт Б.

Подробиці – у відео.