Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA, виконуюча поп з елементами електро-фолку і учасниця шоу "Танці з зірками" Олександра Заріцька має значну армію шанувальників, яку часто радує яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за її творчим життям стежить більше 300 тисяч чоловік.

Олександра Заріцька повідомила неймовірну новину - вона зі своїм музичним гуртом відправляється у великий тур в різні країни. І він буде відрізнятися від інших тим, що його головна мета в тому, щоб розповісти всьому світу про загрозу Україні, яка виходить від ворожої Російської Федерації. Меседж гурту "KAZKA" звучить так - "IamUkraine". Артистка закликала своїх фанатів підтримати її ініціативу і приєднатися до важливої місії, поширюючи даний хештег в Instagram.

"Показати, що Україна – це не лише фізичні кордони та народ, якому все це дуже болить, а й усі ті, хто підтримує нас у світі. Ми бачимо свою місію в тому, щоб об‘єднати небайдужих до України людей", - заявила Олександра.

Звичайно, віддані шанувальники не змогли пройти повз нової публікації артистки. Українці позитивно відреагували на її заяву і захопилися неймовірною мужністю.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Коментарі - instagram.com/kazka.band/
Коментарі - instagram.com/kazka.band/

Коментарі - instagram.com/kazka.band/
Коментарі - instagram.com/kazka.band/

Коментарі - instagram.com/kazka.band/
Коментарі - instagram.com/kazka.band/

Нагадаємо, учасниця "Танців з зірками" Олександра Заріцька з Kazka "запала" не поганих хлопців, схуднувши на 30 кілограм: "Незрозуміло, що відбувається"

Як повідомляв Знай.uа, Олександра Заріцька влаштувала романтичне "побачення" з партнером з "Танці з зірками": мало не поцілувалися перед камерою

Також портал Знай.uа писав, що Олександра Заріцька з "KAZKA" змусила свого партнера по "танцям з зірками" лізти в багажник серед лісу: "Це було хвилююче"