повернутись на
$39.22 €42.44
menu closed
menu open
weather +11 Київ

"На нас чекає нове шоу". 74-річний Алібасов возз'єднався із 83-річною Федосєєвою-Шукшиною за рік після скандального розлучення

Алібасов одружився з Федосєєвою-Шукшиною 2018 року
Фото: alibasov_nana / Instagram
74-річний російський продюсер і шоумен Барі Алібасов 17 січня розмістив в Instagram фото, на якому його знято із дружиною, 83-річною російською акторкою Лідією Федосєєвою-Шукшиною.

"Відсвяткували з Лідунею старий Новий рік", написав він.

"Отже, невдовзі на нас чекає нове ток-шоу", – відреагували в мережі.

"Не смішіть", – написали підписники.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Барі Алібасов (@alibasov_nana)

Контекст

Алібасов та Федосєєва-Шукшина зареєстрували шлюб восени 2018 року в Кутузовському відділі РАЦС у Москві.

На початку листопада 2020 року Федосєєва-Шукшина заявила, що подає на розлучення.

Приводом для розлучення стали "зухвалі" публікації на сторінці Алібасова в Instagram за участю його нової помічниці Вікторії Полторацької – Алібасов заявив, що невдовзі стане батьком. За словами продюсера, мати майбутньої дитини – Полторацька.

24 грудня 2020 року суд ухвалив рішення про розірвання шлюбу Алібасова з Федосєєвою-Шукшиною.

3 березня 2021 року стало відомо, що Федосєєва-Шукшина відмовилася від позову про розлучення, а 4 березня суд скасував раніше ухвалене рішення про розірвання їхнього шлюбу. Весь цей час Алібасов та Федосєєва-Шукшина жили окремо.

У серпні 2021 року син Алібасова Барі Алібасов-молодший в інтерв'ю російському виданню Teleprogramma.pro заявив, що про долю Полторацької та її дитину ні йому, ні його батькові нічого не відомо.

Він наголосив, що батьком дитини міг бути інший чоловік, а не Барі Алібасов. Син шоумена заявив, що Полторацька була "об'єктом піару".