повернутись на
$39.58 €42.26
menu closed
menu open
weather +8 Київ

"Треба перевіряти, що там відбувається з "нижнім братом". Помити, підмити". Усик розповів про статеве виховання своїх синів

Усик: Та мені взагалі ніхто цього не розповідав
Фото: usykaa / Instagram
Український боксер Олександр Усик в інтерв'ю, яке 18 січня вийшло на YouTube-каналі української ведучої Маші Єфросиніної, зізнався, що говорить зі своїми синами про статеве виховання.

"Для дівчинки мама має пояснити, що таке дні, які "дні" тощо. [Дружина] Катерина пояснить зі свого, я зі свого [боку] – ну, слухай, такі речі треба з пацанами перевіряти, що там відбувається з "нижнім братом". Як там, що в нього, усі ці двіжухи. Та мені взагалі ніхто цього не розповідав", – заявив Усик.

"А ти знаєш, що його не можна називати "нижній брат"? – розсміялася Єфросиніна. – Не "нижній брат". Пеніс".

"А! Так! Точно. До речі, дружина так каже. Точно, я згадав", – погодився Усик.

Він також уточнив, що слідкує за гігієною синів.

"Помити, підмити – це щодня має бути. Дивитися розвиток, як відвертається. Я з ними розмовляю. Він у душі миється, я говорю: "Швидко мий, ось це роби". Він: "Ой, тату!" Я: "Ти чого? Дивись, у мене такий самий!" Про це треба говорити, інакше вони дізнаються у тих людей, які некомпетентні в цьому", – розповів боксер.

Відео: Маша Ефросинина / YouTube

Контекст

Усик заслужений майстер спорту України, олімпійський чемпіон (2012 рік) та абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі.

Разом із дружиною Катериною виховує доньку Єлизавету (2010) і двох синів: Кирила (2013) та Михайла (2015). Олександр і Катерина Усики одружилися 2009 року, а за 10 років повінчалися. За словами Усика, він завжди знав, що Катерина буде його дружиною.