Стрімінгова платформа Netflix підтвердила вихід другого сезону південнокорейського серіалу "Гра в кальмара", який наробив багато шуму і домігся неймовірного успіху в 2021 році.

Про це заявив керівник компанії Тед Сарандос під час зустрічі з журналістами, повідомили у виданні The Verge.

"Звичайно. Всесвіт "Гри в кальмара" тільки народився", - відповів він, коли ЗМІ запитали, чи планує компанія знімати другий сезон гучного серіалу.

Гра в кальмара, фото: скріншот з відео
Гра в кальмара, фото: скріншот з відео

Очікувана дата прем'єри поки не розкривається.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати, що в листопаді другий сезон "Гри в кальмара" анонсував її режисер Хван Дон Хек. Тоді він говорив, що у нього вже є ідея майбутнього проекту. Перший сезон вийшов вийшов на платформі Netflix у вересні 2021 року і зібрав величезну кількість позитивних реакцій глядачів з усього світу.

Проект став найпопулярнішим в історії стрімінгової компанії. За 25 днів з моменту прем'єри він набрав 111 млн переглядів. Сюжет розповідає про людей, які через фінансові труднощі погодилися взяти участь у грі на виживання. В якості призу Переможцю обіцяють 38 мільйонів доларів.

Гра в кальмара. Фото: Spletnik.ru.
Гра в кальмара. Фото: Spletnik.ru.
Гра в кальмара. Фото: Spletnik.ru.

Нагадаємо, що 77-річний О Ен-су після "Гри в кальмара" назавжди увійшов в історію: перший кореєць, який отримав "Золотий глобус"

Як повідомляв Знай.uа, "Оголосять себе парою": зірка "Гри в кальмара" зіграє одностатеве весілля?

Також портал Знай.uа писав, що Кім Чжу Рен з "Гри в кальмара "від Netflix розчулила фанатів сімейним знімком: "Це любов"