Новини
Події

Акція єднання відбулася на межі Хмельниччини та Тернопільщини

Урочисті заходи з нагоди 103-ї річниці Дня Соборності України проходили 21 січня на території Теофіпольської селищної громади, яка межує з Тернопільською областю.

Розпочали урочистості святковою ходою учасників з обох областей. На мосту між селами Осники (Тернопільщина) та Лисогірка (Хмельниччина) зустрілись колони мешканців Лановецької міської та Теофіпольської селищної громад.  Делегації обмінялись короваями,  вітальними словами та спільно виконали Державний Гімн України.

З нагоди свята мешканці Теофіпольської громади отримали подарунки та відзнаки від голови Хмельницької облради. За вагомий особистий внесок у розбудову та утвердження місцевого самоврядування, високий професіоналізм та активну діяльність нагороджено депутата Хмельницької районної ради Андрія Петринюка. За активну громадську діяльність, самовіддане служіння українському народові, патріотизм, участь у військово-патріотичному вихованні учнівської молоді грамотами нагороджено громадських діячів Володимира Мосейка та Сергія Ліпяніна.

Також відбулася під час заходу реконструкція боїв за незалежність України, що відбувалися в різні періоди історії.

За інформацією Хмельницької обласної ради

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook