Поділитись:

Паркан розбрату: незаконну огорожу на Липинського у Луцьку нарешті прибрали (відео)

Субота, 22 січня 2022, 10:57
Паркан розбрату: незаконну огорожу на Липинського у Луцьку нарешті прибрали (відео)

Паркан, що обмежував вільний прохід через двір на вулиці Липинського, 1 в Луцьку, демонтували. Голова ОСББ все ж забрала огорожу, на яку скаржились місцеві мешканці.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Нагадаємо, 18 січня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради міський голова Луцька Ігор Поліщук дав усну вказівку знести огорожу до кінця дня, 18 січня. Виступила й голова ОСББ Олена Завадська, яка наголосила на тому, що прохід перекритий лише у зимовий період. Це обумовлено питанням безпеки, адже будинок має похилий дах, з якого часто падають бурульки. За словами Олени Завадської, огороджувальні стрічки та повідомлення про небезпеку бурульок люди ігнорували. Тож в ОСББ були вимушені встановити огорожу.

Як пояснила у коментарі сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» очільниця департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Юлія Сиротинська, термін виконання рішення виконкому становить три дні, тож паркан мали демонтувати не пізніше 21 січня.

У п'ятницю, 21 січня, епопея з перекритим проходом на вулиці Липинського, 1, завершилася: голова ОСББ демонтувала паркан, на який скаржилися місцеві мешканці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів