Вибух у житловому будинку в Запоріжжі (відео)

Вибух у житловому будинку в Запоріжжі (відео)
З 3-го зруйнованого під’їзду проведено евакуацію 15 мешканців.

У Запоріжжі 28 січня о 4:04 в житловому будинку стався вибух газоповітряної суміші без подальшого горіння. Внаслідок вибуху загинула одна людина, ще двоє осіб постраждало. Повідомляє  ДСНС України.

Фото: ДСНС

Державна служба України з надзвичайних ситуацій опублікувала відео з Запоріжжя - з місця, де стався вибух у житловому будинку. У результаті події загинула одна людина, ще двоє осіб постраждало.

Вибухом зруйновано несучі елементи в межах одного під’їзду, попередньо пошкоджено 7 квартир.

Підрозділами ДСНС безперервно проводяться пошукові роботи щодо виявлення можливих постраждалих та розбирання зруйнованих конструкцій.

Фото: ДСНС

ДСНС забезпечено освітлення місця події, розгорнуто мобільний пункт обігріву. Також працюють два психологи Служби порятунку.

Нацполіцією організовано охорону громадської безпеки та недопущення мародерства.

Місцевими органами влади надається допомога постраждалим мешканцям та вирішується питання щодо тимчасового розселення.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com
Читайте також
Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео) Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео)
На вулиці Виговського сталось займання на другому поверсі багатоповерхівки. Через сильне задимлення з будинку евакуювали всіх мешканців, а це понад 100 людей.
У Новій Одесі під завалами знайшли другого загиблого від вибуху у будинку (відео) У Новій Одесі під завалами знайшли другого загиблого від вибуху у будинку (відео)
За фактом вибуху у п’ятиповерховому житловому будинку в Новій Одесі поліція відкрила кримінальне провадження.
Вибух в будинку на Миколаївщині: рятувальники знайшли третього загиблого (фото, відео) Вибух в будинку на Миколаївщині: рятувальники знайшли третього загиблого (фото, відео)
Станом на зараз відомо про трьох загиблих і трьох поранених осіб.
Loading...
Load next