У Харківській області пацієнтка з сільської місцевості викликала швидку, проте автомобіль застряг через відсутність дороги. Медикам довелося пішки, по сніжних заметах добиратися до місця виклику. Всього лікарі пройшли близько кілометра. Про це повідомляє Центр ЕМД в Харківській області в facebook.

У складну ситуацію потрапили співробітники Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в Харківській області, які їхали на виклик до пенсіонерки в селище Золочів. Жінці була потрібна невідкладна медична допомога, проте на шляху в селище автомобіль швидкої допомоги застряг.

Медики. Фото: facebook
Медики. Фото: facebook

Втім, медики не розгубилися і продовжили виконувати свій обов'язок. Працівники прийняли рішення піти пішки по сніжних заметах незважаючи на те, що до місця виклику залишалося більше кілометра. Все закінчилося добре, оскільки лікарі встигли до пацієнтки і надали їй необхідну допомогу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До слова, нещодавно в Харківській області стався ще один інцидент з медиками. Через відсутність дороги медикам швидкої допомоги довелося більше кілометра транспортувати пацієнта на господарському візку.

Нагадавши, позитивний тест на Covid-19: як потрібно діяти і куди звертатися, інструкція від МОЗ.

Раніше Знай писав, що у Львові "швидку" з пацієнтом довелося рятувати сусідам - авто годину "маринувалося" на бездоріжжі: люди штовхали і розкидали сніг руками.

Також ми писали, що в Україні зареєстрований перший випадок давно забутого, але небезпечного захворювання.