Ведучий романтичного шоу "Холостяк" Григорій Решетник з дружиною вирішив підтримати українців у тривожні години.

Ведучий вбрався зі своєю другою половинкою у вишиванки та записав потужну промову Кадр Григорій розмістив на своєму Instagram.

"Ми - сильна, світла, добра та розумна нація! Ми обов‘язково вистоїмо, бо правда за нами! Ми та наші діти житимуть, і радітимуть життю на українських землях", - написав Решетник.

Фото зроблене імовірно влітку, на природі. Пара вбрана в неймовірно красиві вишиванки. У Григорія це сорочка біла з яскравим синім візерунком, а у Христини шикарна сукня, з опущеними плечима, ніжна та повітряна.

Шанувальники подякували парі за підтримку. У тривожну годину українці зазвичай об'єднуються, попри негаразди, та різні погляди на життя.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Григорій та Христина Решетник. Фото: Instagram
Григорій та Христина Решетник. Фото: Instagram

Під дописом з'явилося багато слів підтримки, захвату та вдячності:

"Які ви класні", "Справжні українці", "Яка прекрасна сукня", "Романтика", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: Instagram
Коментарі. Фото: Instagram

Одним з прикладів єднання став своєрідний флешмоб, коли всі українці розмістили на своїх аватарках у соцмережах жовто-сині прапорці, і хоча багато хто підсміювався з цього акту, все ж відчувалася єдність та спільний порив, який демонструє, що люди можуть попри політичні погляди та переконання об'єднуватися перед лицем спільного ворога.

Нагадаємо, раніше ведучий шоу "Холостяк" Гриша Решетник "потрапив на підтанцьовку"

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Григорія Решетника показала, чому чоловік після роботи біжить додому

Також "Знай.ua" писав, що Алекс Топольський не втримав язика за зубами, зробивши свій вибір