Медики розповіли про стан постраждалих у результаті вибуху в Запоріжжі

Медики розповіли про стан постраждалих у результаті вибуху в Запоріжжі

Укрінформ
У Запоріжжі в результаті вибуху у житловому будинку загинула одна жінка, ще двоє отримали травми. У однієї з постраждалих 80% опіків тіла.

Про це повідомляє на сторінці у Фейсбуці обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, повідомляє Укрінформ.

"У м. Запоріжжя по вул. І. Франка у житловому будинку стався вибух. Постраждало 2 осіб: жінка приблизно 35 років та жінка 55 років і була констатована смерть постраждалої жінки 76 років. Жінка 35 років отримала закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, чисельні опіки тіла ІІА-ІІІ ст. 80% тіла, опік верхніх дихальних шляхів, опіковий шок", - йдеться у дописі.

Зазначається, що жінка 55 років отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму лівої стопи, отруєння продуктами горіння. Постраждалі госпіталізовані.

Читайте також: Вибух у Запоріжжі: рятувальники продовжують пошуки постраждалих

У поліції за фактом вибуху слідчим управлінням ГУНП в Запорізькій області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.270 Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, 28 січня в Олександрівському районі Запоріжжя стався вибух побутового газу у чотирьохповерховому будинку між другим та третім поверхом.

Наразі на місці події тривають роботи, працюють усі екстрені служби: ДСНС, Національна поліція, Медицина катастроф, Запоріжжягаз, а також АРС «Кобра» та Запоріжобленерго.

Залучено будівельний кран комунальних служб з метою забезпечення безпечного проведення робіт.

Мешканцям будинку, де виникла надзвичайна подія надають допомогу психологи ДСНС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-