Народний депутат Олександр Дубінський вирішив похизуватися краватокою від модного бренда Vivienne Westwood.

Коштовна річ потрапила в око журналістам, які знаходилися у Раді. На Telegram-каналі оприлюднили кадри перебування Дубінського у стінах ВРУ у краватці з зображенням схожим на чоловічий статевий орган.

Хоча сам народний обранець заперечив, що на краватці статевий орган, та заявив, що це намальована емблема модельного дому Vivienne Westwood, багато колег заявили про те, що бачать те, що бачать їхні очі.

Краватка Дубінського. Фото: Telegram
Краватка Дубінського. Фото: Telegram

Краватка привертає увагу тим, що на ній зображений малюнок, що нагадує чоловічі геніталії, проте мальовані дитячою рукою. Варто зазначити, що модольєр відома саме тим, що використовує провокативні малюнки у своєму вбранні.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Краватка Дубінського. Фото: Telegram
Краватка Дубінського. Фото: Telegram

За ціною, в середньому така деталь чоловічого гардероба коштує приблизно 100 євро, тобто еквівалентно приблизно 3200 грн, що суттєво для пересічного українця, адже мінімальна пенсія майже вдвічі менша за цю суму.

Раніше депутати не раз потрапляли в об'єктиви фотографів у стінах ВРУ у коштовних речах.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Верховній Раді сталася сварка та "балаган" через звільнення керівника Фонду держмайна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", депутати проголосували за законопроєкт, що дозволяє українцям "на місцях" дозволили стріляти з протитанкових ракет.

Також "Знай.ua" писав, що під час пленарного засідання система голосування давала збій декілька разів підряд.