«Укрзалізниця» забезпечила необхідні перевезення на експорт врожаю

«Укрзалізниця» забезпечила необхідні перевезення на експорт врожаю

Забезпечено перевезення експортної продукції хімічної та металургійної галузей

«Укрзалізниця» забезпечила необхідні перевезення на експорт врожаю
Фото: УНІАН

АТ «Укрзалізниця» повністю забезпечила необхідний експорт урожаю та перевезення вантажів металургів, хіміків, аграріїв. Про це під час засідання уряду заявив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов, передає кореспондент Mind.

«Маю сказати, що на сьогодні вперше за останні 6  років ми маємо профіцит вагонного парку у вантажних  перевезеннях. За останній агросезон  незважаючи на весь скепсис… ми повністю справились із завданням по перевезенню зернових вантажів і вивезенню українського урожаю, тим самим збезпечивши експортний потенціал держави  і забезпечивши виконання завдання уряду», – зазначив Кравцов.

Він наголосив, що АТ «Укрзалізниця» повністю забезпечує потреби по перевезенню вантажів  основних експортоорієнтованих  галузей України – металургів, хіміків, аграріїв.

«Залізниця працює сьогодні абсолютно стабільно. Більше того, вперше за багато останніх років  ми маємо профіцит і резерв робочих локомотивів. Звітую, що на сьогодні ця цифра скала майже 100 локомотивів, котрі стоять в резерві», – наголосив Кравцов.

Раніше Mind повідомляв про плани Міністерства інфраструктури закупити кілька сотень вантажних електровозів в Канади. 

Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло