Тусовщиця, яку виключили із списків «Слуги народу», розповіла, як вона туди потрапила

Тусовщиця, яку виключили із списків «Слуги народу», розповіла, як вона туди потрапила
Ірина Панченко

Ірина Панченко категорично відмовилася називати «три законопроекти, які вона подала в анкеті»

25-річна київська тусовщиця Ірина Панченко, яка займала 73-е місце в прохідній сотні президентської політсили, розповіла, що працювала в штабі партії «Слуга народу», і перебуває в партії з моменту її створення.

Про це Панченко сказала в короткому інтерв’ю виданню «Страна».

На запитання, чи проходили вона співбесіду з Дмитром Разумковим або з кимось із керівництва партії, чи подавала заявку на сайті партії Панченко відповіла: «Я подавала заявку. Але так як я перебуваю в цій партії, мені запропонували. Тому що я там працюю».

На запитання «Так вам запропонували стати 73-м номером у списку партії чи ви подавали заявку на сайті?» Панченко заявила: «Що ви маєте проти? Я, по-вашому, якось не підходжу цій партії? Є якісь конкретні питання до мене? Що в мені не так?!»

Коли журналіст сказав, що «ходять чутки, що за ваше місце в списку заплатили, яка ваша версія?», Панченко сказала: «Я подавала заявку. Заповнювала анкету».

Проте вона відмовилася називати «три законопроекти, які вона подала в цій анкеті». «А чому я вам повинна їх озвучувати? Я їх не вам подавала. Не ви ж мене відбирали», - сказала Панченко журналісту.

В результаті Панченко не захотіла продовжувати розмову і поклала телефонну слухавку.

Раніше повідомлялося, що партія «Слуга народу» виключила зі своїх списків 25-річну київську тусовщицю Ірину Панченко, яка займала 73-е місце в прохідній сотні президентської політсили. 

При цьому, видання Страна стверджує, що місце в списку їй нібито купив колишній нардеп, ексголова Кримської і Львівської митниці Віктор Тимошенко за $2 млн доларів. Сам Тимошенко цю інформацію спростував.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: