О 7:54 ранку в диспетчерську Жашківської підстанції швидкої медичної допомоги надійшов виклик стосовно дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомила речниця “Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Ірина Назарок.

На 140-му кілометрі траси Київ-Одеса, неподалік Жашкова, сталася масштабна ДТП. Зіткнулись два автомобілі – мерседес віто та евакуатор. Дві бригади екстреної медичної допомоги Жаківської підстанції терміново виїхали на місце події. На допомогу їм прибула Володарська швидка допомога Київської області.

В аварії постраждало 8 осіб, в тому числі і водій евакуатора. На щастя, трагедії вдалось уникнути завдяки оперативності та професіоналізму медиків. Наші фахівці негайно надали допомогу потерпілим на місці. Всіх постраждалих було доставлено до Жашківської районної лікарні. Зокрема двоє – жінка 28-ми років з травмою шийного відділу хребта та чоловік 39-ти років з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та різаними ранами грудної клітки – перебувають в реанімації. Хлопчика 6-ти років доставили в хірургічне відділення під нагляд.