Новини

Підприємці з України, Румунії та Молдови приїхали навчати чернівчан вести бізнес. Фото

У бізнес-форумі «Chernivtsi Business Study» беруть участь 150 успішних людей. 

У Чернівцях сьогодні, 13 червня, стартував дводенний бізнес-форум за участю 150 підприємців з усієї країни. До «Chernivtsi Business Study» долучилися також бізнесмени з Румунії та Молдови.

Учасники бізнес-форуму знайомляться з трендами й найбільш маржинальними напрямками бізнесу. Також вони мають можливість перейняти практичний досвід відомих в Україні підприємців та топ-менеджерів, професійних бізнес-тренерів у сфері маркетингу. Крім того, навчаються управлінню персоналом та систематизації бізнес процесів.

Організаторка форуму, президентка Вінницького клубу ділових людей Надія Лисецька розповіла, що впродовж цих днів виступатимуть 16 спікерів.

«У нашому світі дуже все динамічно змінюється, і світ бізнесу має встигати за цими змінами. Тому будемо говорити про тренди, інновації та тенденції розвитку бізнесу, які є важливими. Український бізнес повинен не відставати від світових тенденцій. Ми маємо розумітися і масштабуватися, розвиватися та виходити на нові ринки. Тому саме сьогодні зібрані кращі експерти у своїх галузях, експерти в Україні, які приїдуть та будуть ділитися своїм досвідом, своїм баченням та розвитком бізнесу в Україні», – каже вона.

За її словами, сьогодні, на першій панельній дискусії, спілкуватимуться про проблеми, перешкоди та перспективи розвитку бізнесу в Україні та зокрема на Буковині.

«Далі спікери будуть окремо давати свій блок про ютуб-роботу. Адже зараз усе переходить в онлайн-бізнес, і сталі підприємці мають за цим стежити. Будемо говорити за франчайзинг, маркетинг у бізнесі та й узагалі – за масштабування, за систематизацію бізнесу. Підприємці мають вчитися розвиватися та завжди тримати руку на пульсі. Саме на таких заходах можна отримати нову інформацію, познайомитися з новими людьми, обмінятися досвідом, контактами. Саме такі заходи народжують нові ідеї, нові проекти», – розповідає пані Надія.

Відомі спікери форуму:

Дмитро Розенфельд – засновник ROZENFELDOFFICE, «ЗОЛОТИЙ СПІКЕР України й СНД» 2016 року, В2В Masters, викладач бізнес-школи «МІМ-Київ».

Людмила Калабуха – бізнес-тренерка, коуч, авторка бестселера «Почніть говорити НІ» (входить у топ-10 кращих книг України 2017), експертка з переговорів українських ЗМІ, м. Львів.

Андрій Пивоваров – засновник підприємств «Соль», «GoIT», «GoITeens», «8allocate», «CRMium», сертифікований коуч із концепції Scaling Up, м. Київ, засновник проекту «Магія ранку».

Андрій Шатирко – власник агенції Shatyrko Digital Agency, експерт із просування на YouTube з 5-річним досвідом, м. Київ.

Катерина Балановська – СЕО Visotsky Consulting Kiev, бізнес-тренерка, лекторка. Пройшла шлях від рядового співробітника до СЕО міжнародної компанії. 10 років досвіду в створенні ефективних команд. 9 років успішного досвіду в реальному бізнесі. За 7 років тренінгової діяльності: більше 130 тренінгів для понад 3000 учасників, проведено більше 80 перевірок підприємств, після яких були виписані інструкції щодо оптимізації роботи, м. Київ.

Організатор події – Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Вінниці, заснований на базі Вінницького клубу ділових людей у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР). Партнером заходу є Клуб підприємців Буковини. Форум проводять за підтримки Chernivtsi business group.

Фото Ірини Болести

 

Коментарі