Стало відомо про те, що Росія почала відбудовувати вже третю лінію оборони на окупованому півдні України. Бояться, що Збройні Сили України не залишать від них живого місця.

Про це стало відомо завдяки новій публікації від Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах. Там регулярно діляться новими даними про російське вторгнення.

Перегрупування російських військ у Херсонській області, а також в окупованих районах Запоріжжя, говорять про намір окупантів щільно зміцнитися на цих територіях, як зазначив під час інтерв'ю проекту Радіо Свобода "Крим.Реалії" представник ГУР МО.

“У Херсонській області, на захопленій території Запорізької області, ми бачимо посилення, яке відбувається внаслідок переміщення військ з території Кримського півострова. А це йде транзитом з Російської Федерації. І відповідно ми бачимо, наскільки потужне розгортає зараз Росія угруповання військ на окупованих територіях півдня України", - розповів Вадим Скібіцький.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Окупанти. Фото: Telegram
Окупанти. Фото: Telegram

Саме тому, крім Сухопутних військ вони вводять повітряні і морські компоненти.

Ми бачимо вже зараз, що з початку травня російські окупанти почали зміцнювати свою оборону. Вони готують інженерні споруди, а також будують відразу по три лінії оборони.

"Це говорить про те, що окупація цих територій, а можна говорити про перспективу, що Російська Федерація хоче залишитися надовго. Саме ці військові аспекти, військові індикатори вказують на наміри Росії захопити і утримувати ці території", - зазначив представник військової розвідки України.

ЗСУ України. Фото: скрин відео
ЗСУ України. Фото: скрин відео

Нагадаємо, що Україна намагається передати тіла загиблих російських солдатів-рф не дає згоду, гниють у мішках

Раніше повідомлялося, що російські солдати створені для залякування, а не для війни.

Також, російські окупанти хваляться дружинам звірячими злочинами проти українського народу