повернутись на
$39.22 €42.36
menu closed
menu open
weather +14 Київ

"Кажу йому, щоб заспокоївся". Батько Дмитра Ступки висловився про його дружину Логунову, яка пішла до американця

Логунова повідомила Ступку про розлучення в новорічну ніч
Фото: stupka777 / Instagram
Український актор Остап Ступка 26 травня в ефірі каналу "Україна" повідомив, що не спілкується з дружиною свого сина Дмитра Ступки Поліною Логуновою після того, як вона оголосила про стосунки з бойфрендом зі США.

За словами Остапа Ступки, він також не відкидає, що з боку Логунової на адресу його сина можуть бути "випади".

"Кажу йому, щоб заспокоївся і не реагував ні на які можливі випади, – сказав батько Дмитра Ступки. – Він сумує за донькою. У таких умовах діти не повинні страждати. Дорослі розберуться. Він хороший батько і робить усе для того, щоб підтримувати стосунки з дитячим світом дочки”.

На запитання, чи вдається йому самому спілкуватися з онукою, Остап Ступка відповів заперечно.

"Я зараз не спілкуюся з іншою стороною", наголосив він.

Відео: Зірковий шлях / YouTube

Контекст

Ступка та Логунова зареєстрували шлюб у березні 2016 року. У квітні 2017 року в них народилася дочка Богдана.

У лютому 2021 року Логунова в ефірі каналу "Україна" припустила, що вони із чоловіком можуть розлучитися. Коментуючи цю заяву, актор повідомив, що дружина "хоче відчувати себе дівчинкою, яку мають кружляти, і щоб вона нічого не робила".

Восени 2021 року Ступка разом із дружиною та донькою переїхав у США.

7 квітня 2022 року Логунова заявила про розлучення з актором, а незабаром показала свого нового обранця. Ним виявився 36-річний американський бізнесмен, у якого від попередніх стосунків є двоє синів. За словами Логунової, у цих стосунках вона заробляє менше, а у шлюбі зі Ступкою заробляла більше за чоловіка.

Ступка, коментуючи майбутнє розлучення з Логуновою, зізнався, що дізнався про бойфренда дружини останнього дня 2021 року. "Мені було неприємно. Звичайно, я на таке не розраховував. Їдеш зі своєю дружиною [у США], а потім вона каже: "Вибач, у мене американець". Ну звичайно, це неприємно", сказав актор.

За словами актора, зараз вони з Логуновою залишаються чоловіком і дружиною, бо оформити розлучення можуть лише в Україні.