Вівцю відправили думати про свої злочини у військовий табір після того, як вона в жорстокому нападі вбила жінку, а власник вівці пообіцяв подарувати родині жертви кілька корів у Південному Судані.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Вівця була засуджена до трьох років тюремного ув'язнення після того, як, як повідомляється, до смерті забила головою літню жінку.

Тварина нібито напала на 45-річну Адьє Чапінг і кілька разів вдарила її в груди, перш ніж вона померла у вихідні.

В рамках покарання вівця повинна буде провести час за гратами у військовому таборі після того, як вона була засуджена традиційними лідерами Південного Судану.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Це сталося після того, як сім'ї жертви сказали, що вони отримають п'ять корів від власника вівці в якості компенсації за її кров.

Кім Тейлор
Кім Тейлор

"Вівця напала на неї, вдаривши її по ребрах, і літня жінка тут же померла", — заявив суданському радіо майор поліції Елайджа Мабор.

"Наша роль як поліції полягає в забезпеченні безпеки і роз'єднанні боїв. Вівця була затримана і в даний час знаходиться під вартою в поліцейській дільниці Маленг Агок Паям".

Влада підтвердила, що дві сім'ї домовилися про те, що власник віддасть їм корів на основі місцевої угоди, досягнутої старійшинами громади, повідомляє Ганавіш.

За словами адміністратора округу Пола Адхонга Маяка, власник і сім'я жертви є родичами і "сусідами".

Повідомлялося, що вівця буде подарована родині Чапінга після її звільнення з в'язниці відповідно до місцевого законодавства.

Баран
Баран

Сім'ї повинні були підписати контракт для офіційного оформлення угоди з поліцейськими, в якому лідери спільноти були присутні в якості свідків.

Кім Тейлор була сильно поранена твариною після нападу, коли вона працювала на фермах Cultivate Care в Болтоні, штат Массачусетс. На місце прибули парамедики і відвезли Кім в лікарню, де пізніше було оголошено, що вона померла.