Відомий український письменник і лідер групи "Жадан і Собаки" Сергій Жадан закликав українців, які мають можливість допомагати ЗСУ, не забувати, що в країні триває війна і активно робити все для наближення перемоги. Своє звернення артист опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Сергій Жадан заявив, що незважаючи на те, що багато міст починають повертатися до мирного життя, війна в країні не закінчилася. Бійці щохвилини ризикують життями, щоб забезпечувати спокій звичайним українцям.

Сергій Жадан. Фото: скрін youtube
Сергій Жадан. Фото: скрін youtube

Музикант закликав українців не забувати про захисників і всіляко допомагати їм. Він додав, що бійці потребують низки важливих пристосувань, які допомагають перемагати окупантів і порекомендував все підставити плече захисникам, щоб наблизити наступ миру у всій Україні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Хочу звернутися насамперед до українців, які давно живуть за кордоном – які не втратили у зв'язку з нападом росіян роботу, не змушені були ці три місяці шукати нове житло, виїжджати, влаштовуватися на новому місці. Ми зараз все більше перебудовуємося на допомогу саме армії. Наші військові вимагають багатьох речей-автомобілів, дронів, далекомірів, тепловізорів, засобів оптичного спостереження і т.д. ці речі потрібні у великих кількостях, оскільки вони дуже швидко виходять з ладу (я, перш за все, про автомобілі і дронах). Без нашої підтримки армії буде важче. Ми повинні в цій ситуації вистояти і витримати, підставивши плече нашим військовим. Ми не маємо права на поразку. Ми повинні розбити ворога і звільнити свої території", - зазначив музикант.

Раніше Знай писав, дружина Анатолія Анатоліча показала, якими були перші дні війни для їхньої родини: "Ніколи не пробачимо".

Також ми писали, Alyona Alyona поділилася з українцями кумедною мудрістю життя: "Якщо тобі здається..."

Крім того, ми повідомляли, Маша Єфросиніна намагалася достукатися до Тіни Канделакі і Миколи Баскова: "Для мене почався відлік війни".