Рітейлер Fashion Nova продає "бразильську підтяжку сідниць в коробці" за 17 фунтів стерлінгів (626 гривень) для корекції форм без хірургічного втручання. Виріб надає форму стегнах і сідницях завдяки пишним шортам з м'якою підкладкою.

Дану публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

У наші дні багатьом жінкам подобається пишний вигляд, і багато хто вибирає бразильську операцію з підтяжки сідниць, щоб надати їм фігуру у вигляді пісочного годинника.

Однак через те, що процедура є свідомо ризикованою, це не ідеальне рішення для додаткових кривих.

Накладна попа
Накладна попа

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Щоб допомогти в цьому, роздрібний продавець Fashion Nova придумав "BBL в коробці" для миттєвих, дешевих і безпечних кривих.

Виріб надає форму стегнах і сідницях завдяки пишним стягуючим шортам з підкладкою.

Коригуюча білизна Looking Curvy Padded Hips Short не тільки не пов'язане з хірургічним ризиком, але і може бути надіта за лічені секунди за ціною всього 17 фунтів стерлінгів (626 гривень).

Накладна попа
Накладна попа

Бренд пішов на свою сторінку в Instagram, щоб поділитися фотографіями моделі до і після того, як вона носила "BBL в коробці", щоб покупці могли побачити трансформацію.

Це показує, як модель-брюнетка стає більш пишною в області стегон і сідниць, коли вона одягає продукт.

Накладна попа
Накладна попа

У підписі до посту бренд написав:»навіщо платити 10 тисяч доларів за BBL, коли ви можете отримати BBL в коробці за 20 доларів".