fbpx

Фотограф «Aзовсталі» Дмитро Козацький подзвонив мамі з полону

Про це розповіли сестра Дар’я Юрченко та мати Ірина в ефірі 1+1.

Наразі Козацький знаходиться на непідконтрольній Україні території.

«Коли ми дізналися, що хлопці вирушають у полон, якийсь час не було жодної інформації, було дуже важко. Але, Дякувати Богові, Діма зателефонував мамі, ми почули його голос, він сказав, що живий – це найголовніше. Сказав, що їх годують, хоча ми не знаємо, як і те, що з ним все добре», — поділилася сестра Дар’я.

Дмитро дуже трепетно ставиться до родини, старається зробити приємність з причини чи без.

В оточеному Маріуполі він зв’язався із сестрою та запропонував зробити спільний подарунок до Дня матері – написав мамі листа, а Дарина його роздрукувала та віддала мамі разом із подарунком. Цей вчинок сина дуже зворушив жінку, у листі Діма подякував мамі за все, що вона для нього зробила. І попросив, щоб сестра купила улюблену піцу мамі, проте та відмовилася її їсти. Каже, що не може насолодитись нею, коли її дитина голодує.

Ірина зізналася, що вірить лише у перемогу України та сподівається на швидке повернення сина додому.

«Я хочу сказати всім мамам, дружинам, сестрам, усім, хто чекає зараз наших хлопців: нам треба чекати, вірити, сподіватися та молитися. Ми просимо весь світ не забувати про наших хлопців. Дмитро – простий хлопець, потрапив на Aзовсталь у такі тяжкі обставини. Наші воїни показали, які вони мужні та героїчні. Це люди, які дуже люблять свою сім’ю та країну. І за всіх полонених треба боротися до останнього, адже це наші діти та наше майбутнє», – прокоментувала Ірина.

Фото: Телеграф.

05/26/2022

You cannot copy content of this page