fbpx

Російська пропаганда поплутала кольори на власному прапорі

Хоч росія й не називає війну війною, а якоюсь «спєцоперацією», але героїв їм таки треба з когось робити. То у них збивають зграю Байрактарів, то українську бабусю видають за зустріч «освабадітєлей»… І ось вчепилися до хлопчика, який живучи в Білгородській області росії, вибігав назустріч російським колонам і весело махав руками.

Пропаганда запрацювала коліщатами: випустила лімітовану партію шоколаду «Альошка», роздала ці плитки в «доблєсну армію». Всі любуються хлопчиком в триколорі з літерою “Z” і смакують шоколад, плачучи від щастя.

І знову щось пішло не так.

Країна, яка так гордиться своєю історією і дідами, Достоєвським і балетом, насправді не знає, як виглядає її прапор, але знає, як виглядає прапор Сербії.

І ось замість сліз замилування полилася критика і пошук винних, виявляється- то все фотограф.”Що хотів показати фотограф даним кадром? Чому у Альоші шеврон із прапором Сербії, а? Стільки запитань”, – залишали коментатори під рекламою цього продукту в Телеграм-каналі.

Крім цього, юзери іронічно відзначили, що вже чекають на появу Альоші в рекламах інших брендів і в шоу на федеральних каналах.

“Найближчим часом ми побачимо Альошу у рекламі “Сбера”, “Мегафона”, на шоу на “Першому каналі”, – переконані коментатори, пише Обозрєватель.

Фото: Обозрєватель.

05/26/2022

You cannot copy content of this page