fbpx

Військовий експерт пояснив чи зможе росія знову наступати на Київ

Відомий військовий експерт Олег Жданов оцінив ризик повторного наступу російських загарбників на столицю України Київ.

Так, на його думку, щоб здійснити операцію на таку ж глибину, якою вона була в лютому, ворогу треба знову зібрати близько 175-200 тисяч солдат-загарбників.

До того ж експерт зауважив, що з кожним днем український кордон укріплюється і стає все міцнішим.

“Кордон кожного дня стає міцнішим і міцнішим. Ударного угруповування там не спостерігається. Принаймні, так говорить наша розвідка. Але я припускаю, що вони там підсилюють свої війська, припустимо, по одній-дві батальйонно-тактичні групи вони підтягують до кордону. І ці війська можуть бути використані для відволікаючого удару. Вони можуть атакувати наш кордон тоді, коли їм буде потрібно відтягнути частину Збройних сил України, припустімо, з того ж східного напрямку. Але говорити сьогодні про вклинення в нашу оборону я б не став. Тим більше, там сили засобів немає для такого глибокого вклинення. Але атакувати вони цілком можуть, і скоріше за все, вони це робитимуть”, – сказав Олег Жданов.

Нагадаємо, у РНБО пояснили, що можна вважати перемогою України над російською федерацією. Секретар РНБО Олексій Данілов також додав, що не треба недооцінювати ворога, бо він підступний і дуже підлий.

Джерело – ТСН.

Фото ілюстративне – скріншот відео.

You cannot copy content of this page