Готується масовий рух "мобіків" та їхніх дружин, проти влади "лднр". Якщо відповіді не буде — аж до переворотів в "республіках".

Днями вже були перестрілки "мобіків" проти росіян і контрактників "лднр" (які відправляють на забій), із застосуванням техніки. Після, "військовій прокуратурі" динири довелося зупинити весь цей кіпіш. Про це повідомляють в пабліках Telegram.

Окупанти. Фото: Telegram
Окупанти. Фото: Telegram

У лавах "мобіків" тисячі склали зброю за останні 2 тижні. Русня місцями теж відмовляється воювати. Тому русачки, поки ще не всі пішли, хочуть по-швидкому найближчі міста штурмом взяти.

У заявах матерів та дружин — багато скарг, пропозицій та вимог, щодо ротації, виплат грошей та лікування поранених.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Скриншот заяви
Скриншот заяви

Вони обурені та з усього видно, що налаштовані серйозно.

Скриншот заяви
Скриншот заяви

Імовірно, щось таки може бути з того руху, хоча в результаті всі можуть опинитися або за ґратами, або на передовій.

Скриншот заяви
Скриншот заяви

У всякому разі гризня між ними тільки на руку українцям.

Скриншот заяви
Скриншот заяви

Мобілізованих кидають у найгарячіші точки без підготовки, хорошого озброєння та достатнього постачання. Вони голодують і гинуть. Влада самопроголошених "ЛНР" і "ДНР" каже, що масову мобілізацію зупинили ще наприкінці лютого. Мобілізовані називали себе рабами російських окупантів.