Комік записав чергове відео, в якому потролив президента Білорусі Лукашенка, а саме його чергові заспокоєння з приводу санкцій.

Роботу комік оприлюднив в мережі instagram.

У відеоролику комік виступив в образі Лукашенко та у смішній формі "заспокоїв" населення країни з приводу санкцій. Упродовж так званої промови звучить фраза: "Ну нічого, доведеться потерпіти".

Юрій Великий. Фото: скрин відео

Починає звернення комік з того, що не будуть тепер мешканці білорусі їздити на Мерседесах, проте це нічого, прийдеться потерпіти. Прийдеться проїхатися на автівках які буди. Не буде сенсорних телефонів, це теж нестрашно, є кнопочні. також він шуткує, що зв'язок буде, як раніше, через телефоністку з приємним голосом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Не обійшов він тему жіночої гігієни та унітазів. Також зауважив, що їх відсутність не так вже й погано, а кахель взагалі є небезпечним, він слизький та ньому можна впасти.

При чому, комік постійно посилається на Росію, мовляв, вона замінить всю продукцію, яка стада недоступною через санкції. Проте можливо не такої якості, проте прийдеться потерпіти.

Підписники подякували за роботу коміку та відмітили, що його голос дуже подібний до Лукашенка, якщо слухати без відео, то взагалі не відрізнити.

Коментар. Фото: скрин Іnstagram

Нагадаємо, Хлої Кардашьян спустила прозору спідницю до межі: засвітила свою "принцеску".

До слова, Володимир Мартинець з "Квартал 95" показав звичайний день українського водія, який шукає бензин: "У черзі вивчив китайську".

Раніше ми писали, що Володимир Дантес показав, кому дарує квіти після розставання з Надею Дорофєєвою: "Хвилюючий момент"