Арестович відповів тим "західним партнерам", які пропонують Україні віддати свої території Росії.

"А чи не пішли б ви на*уй, б*ядь, довбое*и, бл*дь? Ох*ріли, бл*дь? Викусіть, бля*ь" - радник голови ОП Олексій Арестович країнам, які пропонують "поділитися територіями" в етері "Фейгін лайф".

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

"У нас тут солдати вмирають, діти вмирають бл... Викусіть. Ніколи такого не буде", - підкреслив емоційно Арестович.

Він також розповів, що впродовж місяця-півтора, поки не прийде західна зброя, можливі оточення, можливо залишення позицій, можливі важкі втрати. До цього треба бути готовим.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"рф тиснуть на фронті. Можливо, йде повернення до спроби знову наступати на Київ, Чернігів та Суми і при цьому "діалог світу".

Водночас Арестович упевнений, що Україна готова протистояти навіть наодинці та без допомоги.

Олексій Арестович. Фото: Telegram
Олексій Арестович. Фото: Telegram

"Ми не те що не зламаємось, а мови не може бути ні про які поступки. Ми боротимемося, поки ми можемо боротися - до останнього солдата, щоб звільнити свою територію. Нагадую, навіть без західної допомоги ми звільнили 4,5 області. І звільнимо ще. Якщо треба - проведемо додаткову мобілізацію, знайдемо способи прийому, і таке інше", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Олексій Арестович про фатальну помилку окупантів, за яку вони поплатяться в серпні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російська влада привела Крим до економічної кризи: тимчасова окупація Херсона не допомогла.

Також "Знай.ua" писав, що російські окупанти почали розмінувати Маріупольський порт заради 170 мільйонів.