fbpx

Олександр Кохановський, професійний геймер і мільйонер, проміняв комп’ютер на снайперську гвинтівку

Олександр Кохановський недавно купив готель «Дніпро» за 1,1 млрд. грн., має одну з найуспішніших і найвідоміших кіберорганізацій в Україні та поза її межами, але з початком повномасштабного вторгнення рф пішов воювати.

«Мотивація була в першу чергу в тому, що це — моє місто, моя країна. Ніхто не може нав’язувати нам свої правила. Я хочу, аби ми жили з тим урядом, тою владою, яку обираємо ми самі, а не яку нам хочуть насадити шляхом війни”, – каже Олександр.

Зараз його підрозділ перебуває на навчаннях, проте вони вже встигли повоювати під Ізюмом та у напрямку Барвінкового Харківської області.

“На “пєрєдку” постійно обстрілюють: якось вийшов з машини, бачу: просто над головою летить стовп, 6-метрова фігня, ракета “Смерч”. Впала за 50 метрів, слава Богу, що потрапила в поле, і всі лишилися живі. Тут помеpти можна кожного дня. І потрібно просто прийняти цей усвідомлений ризик. Щодо умов: спимо по якихось хатах, їмо що дають. Іноді в штабі можна поїсти, іноді волонтери щось підвозять”, — ділиться пережитим Олександр.

Зараз військовослужбовці з його підрозділу готуються опановувати важке озброєння та різну стрілецьку зброю.

“Зараз більшість із наших — стрільці, потім прохатимемо навчання із важкою зброєю. Особисто я хочу “снайперити”, проходжу снайперську підготовку. У нас є дрони, супутникові телефони, вміємо наводити арту. Мабуть, можна сказати, що ми себе позиціонуємо як гурт розвідників”, — розповідає Кохановський.

Досвід віртуальних комп’ютерних ігор в цьому випадку йому лиш допоміг:

“Це вміння слухати командира, і вміння самому командувати, вміння керувати людьми, швидкість реакції, комунікація — усе це мені зараз дуже допомагає. Це — великі плюси для кожного геймера, який вирішив проявити себе на полі бою”, — говорить бізнесмен в інтерв’ю Аin.ua.

Фото: Про Львів.

05/26/2022

You cannot copy content of this page