У Чернівцях в неділю тролейбус № 4 курсуватиме за старим маршрутом

14.06.2019 08:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Зелені свята у неділю, 16 червня, задля комфорту містян, які хочуть потрапити на Обнову-фест, тролейбуси №4 курсуватимуть від центру. Вулицю Руську, яку нещодавно перекрили для капітального ремонту, через що і змінили рух тролейбусів маршруту №4 “ЧНУ-Кемпінг” як виняток відкриють.

Як повідомив в.о. начальника ЧТУ Михайло Олексюк, щодо цього підприємству разом з транспортним відділом департаменту ЖКГ вдалося домовитися із підрядником, який виконує ремонт Руської

«Робітники підрядної організації на свята не працюватимуть. Тролейбуси зможуть їхати проїзною частиною. На ділянці буде цілком безпечно. Додатково будуть чергувати ревізори служби безпеки та начальники зміни», – розповів Михайло Олексюк.

Запустять на маршрут “ЧНУ-Кемпінг” 5 тролейбусів, вони курсуватимуть з інтервалом 12-13 хвилин.

Окрім того, додатково їздитимуть тролейбуси №4 і за тимчасовим, “ремонтним” маршрутом “Кемпінг-Гравтон”. Їх на лінію випустять три. На підсилення руху від початку тижня також спрямували два автобуси, – повідомляє «Чернівецький промінь».

null
Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews