Свято поновлення на посаді. Мартинюк ледь тримався на ногах (відео)

14.06.2019

Вчора міський  голова Олексій Каспрук  своїм розпорядженням  поновив на посаді начальника управління освіти міської ради Сергія Мартинюка. Йому навіть зберегли ранг держслужбовця, і навіть надбавку дали 30% за високі досягнення.

Міський голова не зважав навіть на те, що ще зовсім недавно держаудитслужба під час перевірки встановила, що Мартинюк, на посаді начальника Управління освіти, завдав бюджету Чернівців збитків на 1,3 мільйони гривень.

Певно такий несподіваний успіх і можливість знову дорватись до розпилу бюджетних «освітянських» грошей так закружив голову Сергію Мартинюку, що він хитаючись, ледь пересувався вулицями Чернівців. Відповідне відео з’явилось у пабліку «ХЧ» в мережі Телеграм.
Перехожий побачив старого-нового керівника освіти міста в неадекватному стані і припустив, що йому може бути зле і запропонував допомогу. У відповідь людина, яка має бути прикладом для дітей, промичала щось схоже на відмову, і жестом показав, що все нормально і допомоги не потребує. Мовляв, йому не зле, а просто зловживав спиртними напоями до неадекватного стану.

Нагадаємо минулого літа активісти зловили начальника управління освіти на розпиванні алкогольних напоїв з підлеглими у робочий час.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини