Відома співачка, колишня учасниця групи "НеАнгели" Слава Камінська не змогла стримати емоцій і висловилася на адресу росіян, які не перестають вбивати мирних українців. Своє послання зірка опублікувала на сторінці в instagram.

Слава Камінська регулярно ділиться з шанувальниками новими фото і відео з життя, але на цей раз вона вирішила вилити душу. Зірка написала емоційне послання росіянам, які день за днем продовжують вбивати ні в чому не винних українців.

Слава Камінська. Фото: Youtube
Слава Камінська. Фото: Youtube

"Це якийсь єб*ний пи*дец. Я не розумію. Як? У вас же, с*ки, теж є сім'ї - діти, батьки. Як же так ? Я багато чого не можу зрозуміти і мабуть ніколи не зрозумію ... теракт, після знову теракт ... після знову ...", - не стримала злості співачка.

Слава Камінська згадала, що коли в Росії траплялися біди, то українці завжди зі співчуттям на це реагували і намагалися допомогти. Зараз же громадяни рф спокійно спостерігають за тим, як їх армія знищує десятки тисяч українців.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Норд-Ост, Беслан, Волгодонськ.... Адже ми співпереживали і допомагали, чим могли. Ми підтримували вас, а ви ? Куди ви цілитеся? Навіщо???",- висловилася співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Jerry Heil пояснила, чому українським біженцям важливо об'єднатися за кордоном під час війни: "Відчуття дому".

Також наш портал повідомляв, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".

Крім того, ми писали, Тіна Кароль стала символом для українців: з образу співачки шанувальники малюють жінку Землі.