повернутись на
$39.22 €42.44
menu closed
menu open
weather +15 Київ

"Стільки наговорили одне одному, на жаль, поганих слів". Дружина продюсера студії "Квартал 95" Саліванчук розповіла про сварки з чоловіком і показала своє житло

У Саліванчук та її чоловіка двоє дітей
Українська акторка Анна Саліванчук в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" на каналі "Україна" зізналася, що у стосунках із чоловіком, продюсером студії "Квартал 95" Олександром Божковим вони пережили кілька криз. Випуск знімали ще до війни проти України, але опублікували лише 28 червня.

Саліванчук зізналася, що виховує своїх синів Гліба й Микиту демократично, не навантажуючи надмірними завданнями.

"У дітей має бути дитинство", – упевнена вона.

Акторка показала, чим наповнений її холодильник: переважно там свіжі овочі та фрукти, лазанья, тунець, різноманітні сири. Вона зазначила, що не готує надто багато їжі – воліє потроху, щоб страви завжди були свіжими.

У випуску Саліванчук знялася з дітьми і своєю мамою, яка живе в тому самому будинку по сусідству й допомагає доньці у вихованні дітей. Чоловік акторки був на роботі.

Саліванчук зізналася, що в них часто бувають конфлікти, зокрема через ревнощі чоловіка до дітей. Вона не приховує, що, переживши серйозні кризи, вони з чоловіком зверталися до сімейного психолога.

"Свій темперамент стримувати дуже важко. (...) Стільки наговорили одне одному, на жаль, поганих слів. Нас називають італійською сімейкою", – зізналася вона.

За словами акторки, вони із чоловіком планують поповнення в сім'ї.

"Я завжди хотіла дівчинку. Хочеться і дві", – розповіла вона.

Відео: Зірковий шлях / YouTube

Контекст

Анна Саліванчук народилася 1985 року. Вона заміжня за Божковим із 2015 року. Того самого року в пари народився син Гліб, а 1 вересня 2020-го – другий син Микита.   

Найвідоміший проєкт за участю Саліванчук – серіал "Одного разу під Полтавою". Це український ситком, прем'єра якого відбулася 28 жовтня 2014 року на телеканалі "Тет". Усього вийшло 14 сезонів серіалу. Також Саліванчук знімалася в серіалі "Свати". Його показували українські телеканали "Інтер" та "1+1". Прем'єра відбулася 2008 року. Останній (сьомий) сезон завершили 2021 року.