“У них не вистачає сил”: експерт пояснив, чого чекати від росії в найближчий період



російська федерація в Україні на жодному напрямку не може різко загострити ситуацію, але здатна завдавати масований ракетний удар, чим і займається.

Пише - джерело.

рф спеціально застосовує проти української держави ракети дальнього радіусу дії, щоб залякати всю країну, розповів військовий експерт – полковник запасу Олег Жданов в ефірі проекту Freedom, пише УНІАН.

“Річ у тім, що росія не може на сьогодні на лінії фронту ні на одному напрямку різко ескалувати ситуацію, у них вже не вистачає сил, тому завдати масований ракетний удар вони ще можуть, і ось що вони й роблять…”, – сказав співрозмовник.

Полковник додав, що рф, запускаючи ракети дальнього радіусу дії, намагається зломити українців як націю, щоб Київ погодився на переговори й прийняв “ту капітуляцію, яку пропонуватиме російська федерація”.

Нагадаємо, 26 червня росія обстріляла в Києві цивільну інфраструктуру – ворожі ракети у Шевченківському районі влучили у багатоповерхівку та дитячий садок. У результаті ракетних ударів загинула одна людина, а шість осіб постраждали.


Читайте також:


Залишити коментар: