Українська актриса, зірка "Жіночого кварталу" і "Ліги сміху" Катя Нікітіна показала, що їй допомагає заспокоїтися в цей складний період життя. Кумедним роликом знаменитість поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вже п'ятий місяць українці змушені жити в умовах війни, коли в будь-який момент російські окупанти можуть завдати ракетного або артилерійського удару. У такій обстановці вкрай складно зберегти емоційну рівновагу і кожен бореться зі стресом як може.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Так, Катя Нікітіна має власне "секретне" засіб, який допомагає заспокоїтися краще будь-яких лікарських препаратів. На новому відео актриса відпочиває вдома, а біля її ніг чорний пес, який умиротворено треться об ступні дівчини і іноді полизькує її. За словами Каті Нікітіної це дуже заспокоює, особливо в нинішній період, коли стреси навалюються з усіх можливих напрямків.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Заспокійливе. Замість кісточки", - підписала зворушливі кадри актриса "Жіночого кварталу".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Kalush розповів, як зароджувалася історія невід'ємної частини його образу - рожевої Панами:"першу купив на секонді для кліпу".

Також наш портал повідомляв, Сергій Притула не зміг зняти гроші з благодійного рахунку і віддав свої пів мільйона: "Який я тоді волонтер".

Крім того, ми писали, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, крім незалежності і цілісності країни: "Право жити і любити вільно".