Федорук не має жодного відношення до 15 мільйонів на ремонт вулиці Кармелюка, – Василь Продан

14.06.2019

Після того як стало відомо, що Чернівці отримають субвенцію  у розмірі 15 мільйонів гривень на ремонт вулиці Кармелюка, деякі політичні аутсайдери напередодні виборів до ВР вирішили на цьому попіаритися.

Зокрема, у соцмережах почали активно розганяти інформацію, що ці кошти, нібито, ледь не персонально «вибив» з уряду нардеп від «Народного фронту» Микола Федорук.

Щоправда, досить швидко з’ясувалося, що це не урядові кошти, а кошти обласного бюджету і Федорук до їх виділення не має жодного відношення.

Про це в ефірі програми «Чия правда?» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Це є передвиборча кампанія, коли людина, яка жодного відношення до цього не має, постійно всюди про це заявляє. І Каспрук і Федорук, говорять, що це нібито вони вибили ці 15 мільйонів і отримали як субвенцію з уряду.

Насправді, це обласні кошти, які місто отримало завдяки виключно позиції виконувача обов’язків губернатора Михайла Павлюка. І в Кабінеті міністрів треба було затвердити розподіл цих обласних грошей. І от там допомагав депутат від Радикальної партії Василь Амельченко. Все. Жодних інших депутатів немає і не було. Тому, мені прикро, що в такий передвиборчий період однин з депутатів це записує собі в якісь досягнення», – зазначив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини