Переможниця та суддя кулінарного шоу "Мастершеф" Єлизавета Глінська, яка до того ж є засновницею та викладачкою кондитерської школи "GL", активно розвиває свій аккаунт у Instagram і все частіше розповідає про особисте життя шанувальникам. За дівчиною у соцмережі стежить понад 470 тисяч людей.

Єлизавета Глінська розмістила зворушливий відеоролик зі своїм улюбленцем на прізвисько Блек Джек. Як відомо, всього у дівчини два домашні коти породи Девон-рекс і вона частенько показує їх шанувальникам, розповідаючи про безмежну любов до цих тварин.

Скріншот із Instagram, Ліза Глінська
Скріншот із Instagram, Ліза Глінська

У кадрі Блек Джек усіляко вивертається в так званому мішечку, який прикріплений до великого будиночка для котів, гризучи при цьому м'яку тканину. Єлизаветі вдалося встигнути зняти і забави, і навіть його рожевий животик.

"Рожеве пузо🤦🏻‍♀️☺️ вміє він настрій підняти і собі, і мені 😌" - написала Глінська.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зважаючи на все, кіт повеселив не лише знаменитість, а й її шанувальників. Усі завалили приємними компліментами Блек Джека.

Коментарі - instagram.com/lizaglinskaya/
Коментарі - instagram.com/lizaglinskaya/

Коментарі - instagram.com/lizaglinskaya/
Коментарі - instagram.com/lizaglinskaya/

Раніше ми писали про те, що Ліза Глінська слізно звернулася до Бога, сподіваючись бути почутою: "Смерть ходить зовсім поруч із життям"

Як повідомляв Знай.ua, Ліза Глінська з "МастерШеф" нагадала улюблену страву українців та показала свої вишеньки: "Я вас навчу всьому"

Також портал Знай.ua писав, що Ліза Глінська з "МастерШеф" нікого не залишить голодним навіть під час війни: "Повернутись до улюбленої справи"