Мартинюка повернули на посаду для того, щоб він забезпечив голоси освітян за кандидата від «Народного фронту»

14.06.2019

Олексій Каспрук своїм розпорядженням поновив на посаді начальника управління освіти міської ради Сергія Мартинюка. Від сьогодні, 14 червня, він приступає до роботи.

Торік у грудні за неналежне виконання обов’язків Мартинюк був звільнений із посади начальника управління освіти. Він подав до суду та прагнув поновитися. Незважаючи на те, що рішення суд ще не схвалив, мер вирішив повернути йому високу посаду. Хоча раніше міський голова стверджував, що поновить свого звільненого підлеглого тільки після рішення суду.

Як розповів у програмі «Чия правда?» на телеканалі «Чернівецький промінь» секретар міської ради Василь Продан, таке невідкладне призначення пов’язане із виборами.

«Мартинюк – людина, яка взагалі не відповідає тій посаді, на яку його повернули без конкурсу. Це так само повернули під вибори. Для того, щоб мати вплив на величезний колектив. У місті повернули Мартинюка, тому що людина, яка на сьогодні виконувала його обов’язки, точно би не втягувала міську освіту у передвиборчий процес.

Він почався, і пішов пан Федорук з Каспруком і Бурбаком по лікарням, так само і піде по школам. Це ж хтось має забезпечувати. Винятково з цих міркувань пана Мартинюка повернули»,- зазначив Василь Продан.

Сергію Мартинюку разом із посадою повернуто і ранг та премію: 11-й ранг в межах п’ятої  категорії  посад місцевого самоврядування та надбавку за  високі досягнення у праці в розмірі 30% до посадового окладу з урахуванням доплати за ранг, – повідомляє promin.cv.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини