У Кропивницьку колонію молодик намагався доставити чимало наркотиків

Припинено чергову спробу доставки заборонених речовин до ДУ "Кропивницька виправна колонія (№6)"

У Кропивницьку колонію молодик намагався…

Про це повідомляє Depo.Кропивницький з посиланням на прес-службу державної установи "Кропивницька виправна колонія (№6)".

Напередодні,  близько 20:00, в ході відпрацювання оперативної інформації, під час патрулювання прилеглої території державної установи "Кропивницька виправна колонія (№6)", співробітниками оперативного відділу установи з боку вулиці Куроп'ятникова було затримано громадянина Н., у якого в правій кишені штанів було виявлено згорток з невідомою речовиною.

Про даний факт було повідомлено до чергової частини Кропивницького відділу поліції. По прибуттю на місце пригоди слідчо-оперативної групи працівниками поліції було проведено особистий огляд громадянина, в результаті якого із його правої кишені було вилучено згорток, обмотаний прозорою клейкою стрічкою, в якому знаходилось шість поліетиленових пакетиків типу zip-lock з кристалоподібною речовиною білого кольору, а також один паперовий згорток з речовиною рослинного походження в подрібненому стані сіро-зеленого кольору з характерним запахом.

Співробітниками слідчо-оперативної групи було задокументовано факт вилучення даної речовини. Подія зареєстрована в Книзі обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події в установі та внесена до ЄО Кропивницького ВП ГУНП, підозрілі речовини з метою встановлення їх походження, ваги тощо відправлені на експертизу.

Нагадаємо, що засудженому в колонію в Кропивницькому надіслали наркотичні речовини в гречці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кропивницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme