Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже відверте ранкове фото, на якому позує повністю оголеною, сидячи на ліжку. Так, артистка зізналася, що кадр зробив новоспечений чоловік Потап, а ще засвітила розкішну фігуру.

"Caught me @realpotapthis morning🥰 зловив мене з ранку мій хлопчик📸", - ніжно підписала Каменських. Фолловери ж розділилися на два табори: "Я звичайно все розумію , красиво ,Але мені здається це вже перебір.", "Пощастило Потапу...а покажи нам його, коли піймаєш..", "
В трусах було б не менш красиво і не так дешево виглядало б.🤦‍♀️", "Фігура вогонь! Тільки навіщо це викладати? Це ж не порножурнал!", "😍🔥 попа крутіше, ніж у Кім 🔥🔥🔥😁👍", "На вас же діти підписані .....".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.