"Дев'яності" залишили в пам'яті кожного українця особливі спогади. Для багатьох це був період "тяжкого часу". З економікою - біда, грошей немає, кримінал на кожному розі - глянути у вікно страшно, а вийти на вулицю ще страшніше. Можливо, у когось дійсно було так, але тільки не у Фагота і Фоззі з "Танок На Майдані Конго". Їхні "дев'яності" - постійні пригоди, які перепліталися з концертами, знайомствами, нескінченними посиденьками і, звичайно, ентузіазмом, з яким гурт брався за справу.

14 червня ТНМК відзначає день народження. Спеціально до цієї дати "Знай.uа" вирішили запитати у Олександра Сидоренка та Олега Михайлюти, як вони виживали в "буремні часи".

Легендарні ТНМК

"В дев'яностих вигідно було бути великим гуртом. В турі Червоної Рути платили 25$ за людину. Нас було семеро, і ми отримували більше за всіх, - поділився Фоззі. - Але інші гонорари тут же прогулювали, а ми ні копійки не витрачали і купили за весь тур комп'ютер".

Фоззі додав, що з часом він і Фагот знайшли спосіб збирати гроші на розваги.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Потім ми освоїли постільні - на постіль в поїзд виписували по 10 гривень на людину. У два кінця сім чоловік давали 140 гривень. Ось на них ми і гуляли, а спали на матрацах", - розповів музикант.

Архівні фото ТНМК

Як зізнався Фагот, в ті роки ніколи не було проблем з алкоголем, а от з закускою були питання.

"Всі гроші витрачали на випивку, а на закуску – те, що залишалося. Зазвичай смажилася сковорідка картоплі і на цьому все. Горілки було більше, ніж закуски, і ми розуміли, що якщо на кілька пляшок горілки і одну сковорідку картоплі сидить 6-7 здорових мужиків, то їжа зникне через пару хвилин", - поділився Фагот.

Юні Фагот і Фоззі

Він додав, що під час посиденьок була винайдена оригінальна схема для того, щоб вся закуска не зникала за пару хвилин.

"Я тримав лівою рукою кришку від сковорідки, відкривав і лічив до трьох - хто встиг схопити, той закушував, а хто не встиг, отримує по руках. Ось таким спартанським способом ми економили закуску", - зізнався музикант.

14 червня ТНМК святкує день народження

У день народження ТНМК вирішили порадувати своїх шанувальників новим відеокліпом на пісню "Ми Смішіли Бога", в якому предствлені ​​рідкісні архівні фото.

Додамо, що 28 серпня 2019 року група дасть в Києві великий сольний концерт. Музиканти зіграють знамениту программау "Симфо хіп-хоп".

Подія пройде на арт-заводі "Платформа". Квитки вже у продажу.

Пропонуємо вам переглянути підбірку унікальних архівних фото ТНМК:

Нагадаємо, раніше Сергій Бабкін, Анатолій Анатоліч і Іраклі Макацарія поринули в дитинство, зігравши в веселу гру віртуальної реальності.

Як повідомляв "Знай.uа", ТНМК випустили новий містичний арт-кліп.

Також "Знай.uа" писав, що чоловік Слави Камінської вперше прокоментував розлучення зі співачкою.