$ 39.78 € 42.31 zł 9.8
+10° Київ +8° Варшава +5° Вашингтон

Померла зірка серіалів «Багаті теж плачуть» і «Дика Роза»

UA.NEWS SAV 14 Червня 2019 14:41
Померла зірка серіалів «Багаті теж плачуть» і «Дика Роза»

У Мехіко на 54-мі році життя померла мексиканська актриса Едіт Гонсалес.

Артистка пішла з життя 13 червня в одній з лікарень міста. Лікарі не називають остаточну причину смерті, хоча відомо, що останні три роки Гонсалес лікувалася від раку яєчників. У мексиканської знаменитості залишилася 14-річна дочка і чоловік, повідомляє New York Daily News.

Едіт Гонсалес народилася у 1964 році в місті Монтеррей у Мексиці. Світову популярність їй принесла роль Марісабель – дочки Маріанни та Луїса Альберто, в серіалі «Багаті теж плачуть». Також вона відома за роллю Леонелло Вільяреаль у серіалі «Дика Роза», Моніки у «Дикому серці», Аріани Вальтіерри в «Золотий клітці», Соломеї у «Пристрасті за Соломеєю», Хоселін де Сервантес-Браво у «Жорстокому світі», Луїзи Санчес Фуентес у «Соледад», Барбари у «Донья Барбара» та багатьох інших.

Нагадаємо, 12 червня у США на 95-му році життя пішла з життя актриса Сільвія Майлз, яка була номінована на премію «Оскар» за гру у фільмі «Опівнічний ковбой». Актриса також відома грою в серіалі «Секс у великому місті».

Також нещодавно у США помер актор Джим МакМуллан, відомий роллю генерала Моргана Фенімора у культовому серіалі «Санта-Барбара».

Наприкінці травня на 86-му році пішов з життя актор Карміне Каріді, що зіграв у фільмах «Хрещений батько - 2» та «Мільйони Брюстера». Він помер в одній з лікарень Лос-Анджелеса, не приходячи до тями після того, як впав у кому.

Крім того, помер актор Пітер Мейхью, який зіграв персонажа Чубакки у всесвіті саги «Зоряні війни».