стрічка

У Гощі привітали медиків із професійним святом

14 Червня 2019, 14:46
1544 Джерело: www.facebook.com

Із нагоди Дня медичного працівника Гощанський селищний голова Микола Панчук привітав місцевих медиків із професійним святом.

Про це повідомляють на сторіці держустанови у «Facebook».

Також керманич селища вручив грамоти інженеру спеціалісту КНП «Гощанський районний центр ПМСД» Михайлу Наконечному, старшому інспектору з кадрів КНП «Гощанський районний центр ПМСД» Наталії Ільчук, завідуючій приймальним відділенням Гощанської ЦРЛ Ірині Боратинській та головній медичній сестрі Гощанської ЦРЛ Тамарі Демченко.

«Мені приємно бачити, як у цих непростих умовах реформування та змін ви розвиваєтеся. Те, що вдалося зробити за останні роки, просто вражає. Залучайте усі можливі ресурси, потрібних людей, мотивуйте один одного. Показуйте приклад, на який будуть рівнятися інші установи та організації в районі. Бо це процес розвитку, який формує якісний рівень життя громади. Бо те, що ми станемо громадою – це питання часу. А громада – це єдиний організм. А ви знаєте, щоб організм добре працював треба, аби всі його органи були здоровими та чітко функціонували», - додав Микола Панчук.

Читайте також: У Гощі готуються до Дня Конституції

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39