Шабалін продаватиме в оновлених кіосках газети та каву

3369 2

Ми у соцмережах:

фото: 7 днів

Відомий любитель старовини Сергій Шабалін викупив підприємство «Рівне-преса», якому належить десять газетних кіосків по всьому місту.

Перший відремонтований газетний кіоск відкрили сьогодні, 14 червня, біля Свято-Воскресенського собору. Сьогодні усім відвідувачам там безкоштовно даватимуть каву, чай та холодні напої.

- Це буде великий соціальний проект, - ділиться підприємець Сергій Шабалін. Плануємо продавати газети за такою вартістю, за якою їх купили. Тобто, якщо газета коштує 3 гривні, то за такою вартістю ми її і продаватимемо, а не по 3,50. Так ми збережемо саму ідею того, для чого колись встановлювали ці кіоски. Разом з тим допоможемо людям отримувати газети набагато дешевше. Усім відомо, що на продажі газет зараз багато не заробиш. Бо якщо орієнтуватися лише на продаж газет, то коштами від такої діяльності не покриєш витрати на зарплату продавця, комунальні послуги та оренду.

фото: 7 днів

Розумію, що перекупники будуть незадоволені моєю діяльністю, але більшість людей це оцінить. Заробляти планую на каві та чаю, смачні напої продаватимемо разом із свіжою пресою.

Займатись такою діяльністю я вирішив спонтанно, коли мені запропонували придбати підприємство «Рівне-преса». Так я став володіти десятьма кіосками у різних куточках міста: біля Собору, біля готелю Мир, на вулиці Чорновола, на вулиці Відінській, на кільці Дружби, біля пам’ятника Богдану Хмельницькому та на Північному. Оновлюватимемо фасад кіосків поступово, адже усе це вартує коштів. Обіцяю, що усі кіоски матимуть красивий вигляд, від якого віятиме старовиною. Це допоможе приваблювати туристів. Згідно з моєю оцінкою, коли ми відкрили перший кіоск біля Свято-Воскресенського собору, то каву у нас уже купували і чорношкірі, і китайці. Ніколи не думав, що у Рівному є стільки туристів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також