fbpx

Ми тут до чого? – Подоляк заговорив про Крим

9 серпня радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що Київ непричетний до вибухів на аеродромі в Новофедорівці в окупованому Російської Федерації Криму.

Михайло Подоляк в ефірі “Дождя”, а також його повідомлення в твіт.

“Звісно, ні. Ми тут до чого? Це, мабуть, компенсаторні механізми неефективного управління всередині збройних сил Російської Федерації”, – сказав він.

Подоляк сказав російському телеканалу, що причини вибухів могли бути будь-якими: від детонації боєприпасів, про яку говорить Міноборони Російської Федерації, до “головотяпства” в російській армії.

“Чи може це бути хтось із партизанського руху, який набирає обертів? Звичайно, тому що люди, які жили в окупації, розуміють, що час окупації закінчується і потрібно виявляти свою позицію. Це відбувається тому, що повернення (захопленого Криму) мусить бути”, – наголосив Михайло Подоляк.

При цьому в Twitter Подоляк зазначив: “Демілітаризація Російської Федерації – невід’ємна частина забезпечення глобальної безпеки. Майбутнє півострова Крим – бути перлиною Чорного моря, національним парком з унікальною природою та світовим курортом. Не військовою базою для теpористів. Все тільки починається”, – наголосив він.

Фото ілюстративне – скріншот відео.

You cannot copy content of this page