Відомий український актор та гуморист, зірка "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач заліз у кабіну літака, щоб побути на місці пілотів ЗСУ. Кадрами артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Ткач приділяє чимало часу на волонтерство, але натомість не забуває дарувати українцям гарний настрій, який так цінний у цей важкий період. Артист активно веде свою сторінку в соцмережі, де регулярно ділиться різноманітні фото та відео, які часто мають гумористичний характер.

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

На цей раз гуморист вирішив спробувати відчути, як воно бути пілотом і сидіти за штурвалом літака. Так, Юрій Ткач заліз у кабіну бойового літака і показав те, що доводилося бачити небагатьом - панель приладів, штурвал і вид зсередини літального апарату.

Юрій Ткач. Фото: скрін instagram stories
Юрій Ткач. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

"Ось так виглядає. 600 бойових вильотів", - захопився літаком Юрій Ткач.

Гуморист зазначив, що літак має велику історію, адже пережив щонайменше 600 бойових вильотів, що є дуже суттєвою цифрою.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина зірки "Квартал 95" Степана Казаніна показала, які безглузді погрози їй "прилітають" від росіян: "У тролів загострення".

Також наш портал повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" втомився від самотності і декого запросив додому, поки дружини немає поряд: "Вирішив завести друга".

Крім того, ми писали, Таня Песик із "Жіночого кварталу" повторила знаменитий трюк Ван Дамма: "Ракета петарда".