Збройні сили України зуміли ліквідувати ще одну важливу особу для окупантів. Вважався одним із найкращих російських вертолітників.

Про це йдеться у пості, поширеному СтратКомом ЗСУ.

Йдеться про полковника ВКС Росії Василя Клещенка. Тепер він ніколи не зможе повернутися додому до своїх близьких, а все через амбіції старого глави Кремля, який раптом уявив із себе царем усього цивілізованого світу. Цього не станеться ніколи, а такі втрати росіяни зазнаватимуть щодня.

Василь Клещенко, фото: вільне джерело
Василь Клещенко, фото: вільне джерело

"Тіло найкращого вертолітника вкс Росії полковника Клещенка - в уламках Ка-52", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На сайті Міністерства оборони Росії йдеться про те, що загиблий був заступником начальника 344-го центру бойового застосування та перепідготовки льотного складу армійської авіації Росії.

Василь Клещенко минулого року, коли Кремль тільки-но почав планувати цинічний напад на Україну, очолював парад вертольотів над Червоною площею 9 травня. Про це свідчать відповідні публікації у російських пропагандистських ЗМІ.

Рефрежераторні вагони з тілами окупантів. Фото: скриншот Youtube
Рефрежераторні вагони з тілами окупантів. Фото: скриншот Youtube

Через рік, як бачимо, він уже був на війні, яка закінчилася для нього фатально. А був би трохи кмітливішим, зараз би знаходився вдома поряд зі своїми близькими. Сподіваємося, що це стане уроком для його побратимів, і вони всі напишуть рапорт про звільнення. Їм тут не раді, і нещадно знищуватимуть за всі акти агресії, які відбуваються останні півроку.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

До речі, за інформацією від британської розвідки, ЗСУ вдалося вже ліквідувати щонайменше 10 російських генералів.

Нагадаємо, що росія закриває важливий договір: жодної інспекції та новий виток ядерного шантажу

Раніше повідомлялося, що командирська машина управління AHS Krab від польських друзів уже змінює сили на користь України .

Також, немає світу - немає пам'ятника: у Фінляндії вирішили позбавитися монумента подарованого СРСР