Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк розповів про те, що буде з країною окупантів після війни, і чи встигне Володимир Зеленський її закінчити.

Про це чоловік розповів у своєму новому інтерв'ю для порталу ВВС .

Вже майже півроку в Україні триває повномасштабна війна, яку 24 лютого розв'язав путін. Українські захисники продовжують боротися за свої території, і з кожним днем ​​стають лише сильнішими, чого не скажеш про російських окупантів.

Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube
Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube

Михайло Подоляк розповів, що в його розумінні буде перемогою для України, і чи дійсно розпадеться росія після своєї гучної поразки.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще
"Мене взагалі не обходить, що буде з Росією. Я вважаю, що перемога України – це конкретне повернення всіх українських територій під де-факто контроль України, тому що юридично, згідно з міжнародним правом, вони й так наші. Для нас важливо, щоб Росія програла, тому що тоді вона на 15-20 років зійде з глобального ринку, і знаєте, що паралельно з цим зникне?.. Росія ж вкладає гроші в ультраправих, у нацистів по всьому світу, Росія вкладає в різні терористичні організації. конфлікти в Африці, на Близькому Сході – у тій самій Сирії"

– каже співробітник ОПУ.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Також, не можна не відзначити, що війна точно закінчиться за каденції Володимира Зеленського. Причиною цього є той факт, що під час воєнного стану не можна проводити жодних виборів. У зв'язку з цим, доки війна не закінчиться, український президент обійматиме свою посаду, і Михайло Подоляк зазначив, що Україні дуже пощастило з цим законом.

"Я думаю, воюватимемо ми до останнього росіянина на території України – це перше. Друге – такого вибору точно не буде, повірте. І третє – президент Зеленський – абсолютно відповідальна особа, яка до кінця ефективно керуватиме системою оборони України та намагатиметься мінімізувати будь-які втрати живої сили з нашого боку за рахунок ефективної роботи з нашими партнерами для того, щоб механізувати війну. Тобто, щоб було більше зброї та менше людських втрат",

- каже чоловік.

ОПУ, фото: скріншот з відео
ОПУ, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що телеканал CBS News вибачився через фільм про постачання озброєння: повелися на російську пропаганду?

Раніше повідомлялося, що воїн Євген надихнув українців йти до лав ЗСУ - зробив це краще, ніж військкомат

Також путінські пропагандисти публічно загрожують німцям і обзивають їх "нацистами"